Bine ai venit
SERVICII
SOLUTII WEB
SOFTWARE
PORTOFOLIU
PARTENERIAT & JOB
CONTACT
Solutii web   Website Builder
Website Builder
Online manager agentie de turism
Online imobiliar manager
Online Media Manager
E-commerce
Aplicatii profesionale web
Online Database
Manage headhunting

Solutie profesionala avansata, in mai multe limbi pentru gestiunea online a siteurilor web. Multumita acesteia puteti opera intr-un mediu unic si gestiona intr-un mod complet si integrat website-ul Dvs.

Cu ajutorul acestui produs, poate fi gestionat continutul site-ului web, totodata structura siteului poate fi configurat si intretinut direct prin browser. Nu presupune software suplimentar sau cunostinte tehnice deosebite. 

Pentru gestiunea continuturilor de pagina cu Editorul Online este indispensabil browser-ul, MS Internet Explorer pe platforma Microsoft.
Particularitatea de a lucra direct, online permite vizualizarea in timp real a rezultatului setarilor si al modificarilor effectuate.
Este un sistem modular, implementabil, ale carui functionalitati pot fi activate separat sau conjugat, cu o structura de navigare internet omogena si coordonata.

Optiuni

Silver

Gold

Platina

Nivele de meniu

1

2

3

Limbi

1

2

3

Webdesigner Tools

Da

Da

Da

Mailing List

-

-

Da

Up-Download

-

Da

Da

Statistici

-

Da

Da

Area Intranet  (Multiuser)

-

-

Da

Forum

-

-

Da

Motor de cautare proprie

-

-

Da

Webmail

-

-

Da

PRET

120 EURO

170 EURO

250 EURO

Toate aceste module pot fi implementate sau actualizate, in mod simplu, chiar si dupa achizitionarea sistemului de baza, cu pastrarea structurii si a continuturilor deja create.


Network & Design © 2004