Bine ai venit
SERVICII
SOLUTII WEB
SOFTWARE
PORTOFOLIU
PARTENERIAT & JOB
CONTACT
Solutii web   Online Database
Website Builder
Online manager agentie de turism
Online imobiliar manager
Online Media Manager
E-commerce
Aplicatii profesionale web
Online Database
Manage headhunting

O solutie profesionala avansata in mai multe limbi pentru gestiunea online a datelor companiilor. Multumita acesteia puteti gestiona datele firmelor intr-un mediu unic. Cu ajutorul unui modul de administrare se pot introduce si intretine datele, ofertele si produsele (descriere scurta + poze) firmelor aparente in baza de date.

Este un sistem modular, implementabil, in cazul fiecarui ‘client’ apparent   in baza de date. Modulele pot fi activate separat sau conjugat.

Cu autorul acestui produs, poate fi gestionata o intreaga baza de date cu module separate:

             Motor de cautare in baza de date cu urmatoarele module

  • Firme – apar datele firmelor (campurile completate din formular)
  • Oferte – apar ofertele firmelor (categorizte pe diferite domenii de activitate)
  • Produse – apar produsele prezentate de ofertantii din baza de date (cu poza si scurta descriere)

           Toate firmele inscrise in baza de date au acces dupa preferinta in afara modulelor prezente in motorul de cautare la urmatoarele module:

  • Newsletter – se poate inscrie fiiecare firma prezenta in baza de date, si/sau fiecare vizitator. Inscrierea se face pe categorii si perioada, adica fiecare inscris poate alege categoria/iile de care este interesat si perioada –zilnic, saptamanal, lunar, timestrial- cand sa primeasca Newsletter-ul.
  • Casuta postala cu numele firmei (cu spatiu stabil de Administratorul Bazei de date)
  • CV Manager – un avantaj oferit managerilor firmelor prezente in baza de date, sa-si prezinte CV ul professional.
  • Shop Online – firmele pot opta pentru a-si prezenta produsele in magazinul online, de unde vizitatorii-clienti posibil pot sa cumpere pe baza de comanda. Comenzile ajung pe adresele de e-mail configurat de ofertant.

             Toate aceste module pot fi actualizate in timp real, chiar de ofertant pe baza de username si  parola.

Configurarea, intretinerea datelor celor prezenti in baza de  date este posibila  direct prin browser, nu presupune software suplimentar sau cunostinte tehnice deosebite.

Aceeasi insusiri are si Modulul de Administrare pentru Adimistratorul intregii Baze de date, adica configurarea, intretinerea datelor celor prezenti in baza de  date este posibila  direct prin browser, nu presupune software suplimentar sau cunostinte tehnice deosebite.

Modulul Administratorului permite crearea conturilor noi/ stergerea vechilor conturi si administrarea setarilor a fiecarui cont separate (accesul si restrictionarea conturilor la modulele bazei de date).


Network & Design © 2004