Bine ai venit
SERVICII
SOLUTII WEB
SOFTWARE
PORTOFOLIU
PARTENERIAT & JOB
CONTACT
Solutii web   E-commerce
Website Builder
Online manager agentie de turism
Online imobiliar manager
Online Media Manager
E-commerce
Aplicatii profesionale web
Online Database
Manage headhunting

Caracteristici principale ale solutiei noastre

Administrare on-line, include un meniu de administrare on-line ce permite configurarea si construirea rapida a magazinului fara a fi necesare notiuni de programare.

Gazduire pe servere performante, este gazduit de catre noi pe servere performante de internet, asigurandu-se copierea periodica a informatiilor pentru a preveni eventuale pierderi de date.

Preluarea on-line a comenzilor de la vizitatorii magazinului sunt introduse automat intr-un sistem de administrare, dupa care sunteti anuntat automat printr-un email de primirea acestora. Prelucrarea comenzilor de catre firma dumneavoastra se reflecta si in magazin.

Multumita conturilor private cumparatorii poate sa vada situatia comenzilor sale. Dupa o simpla inregistrare cumparatorii pot comanda fara a mai fi nevoie sa isi dea datele personale la fiecare comanda.

Lista de magazine, daca firma dumneavoastra are si magazine obisnuite puteti introduce o lista acestora, astfel incat vizitatorii sa stie si de unde pot cumpara in mod traditional produsele oferite de dumneavoastra.

Program de afiliere,  cand cineva doreste sa promoveze magazinul dumneavoastra, plasand un banner sau link pe site-ul lui, ii puteti acorda un comision din vanzari. Programul genereaza automat codul link-ului si comisioanele ce rezulta din vanzarile efectuate catre vizitatori trimisi de site-uri ale partenerilor dumneavoastra. Prin afisarea de reclame pe alte site-uri beneficiati de reclama care va va creste numarul de vizitatori, dumneavoastra platind comision doar la vanzarile efectiv realizate.

Back-up zilnic al datelor, serverul pe care este gazduit magazinul dumneavoastra realizeaza zilnic operatiunea de creare a unei copii de siguranta a datelor. Astfel, in cazul unei distrugeri accidentale a datelor, magazinul dumneavoastra poate fi reinstalat usor, informatiile pierdute fiind recuperate pe baza copiei de siguranta.

Instrumente de promovare, meniul de administrare va da posibilitatea de a promova anumite produse in mod special, pentru a asigura vanzarea mai usoara a acestora. Puteti opta pentru a recomanda pe site anumite produse sau pentru a trimite mesaje promotionale celor care au cumparat de pe site-ul dumneavoastra.

Statistici, In orice moment puteti vedea statistici privind cele mai vizionate produse si numarul de utilizatori inscrisi.

Asistenta tehnica, va oferim asistenta tehnica prompta pentru solutionarea oricaror cereri legate de functionalitatea magazinului dumneavoastra.

Asistenta in administrare, in cazul in care doriti acest lucru, firma noastra ofera la preturi competitive servicii de administrare a magazinului dumneavoastra. Va putem asigura atat configurarea si construirea magazinului cat si preluarea comenzilor, procesarea lor si chiar livrarea produselor pentru dumneavoastra.

Promovare, dupa lansare, magazinul dumneavoastra va fi inscris pe principalele motoare de cautare romanesti. In plus va putem oferi asistenta in crearea unor campanii de promovare traditionala sau pe internet.


Network & Design © 2004