Bine ai venit
SERVICII
SOLUTII WEB
SOFTWARE
PORTOFOLIU
PARTENERIAT & JOB
CONTACT
Software   Monitorizare centrala telefonica
Monitorizare centrala telefonica
ND Phone Journal

ND PhoneJournal este un program destinat contorizarii apelurilor telefonice.

Cui se adreseaza ?

ND PhoneJournal este recomandat sa fie folosit de catre orice firma ce doreste sa-si micsoreze valoarea facturii telefonice. Din momentul introducerii sistemului de monitorizare angajatii se vor gandii de doua ori īnainte de a da un telefon īn interes personal, astfel se va micsora numarul de convorbiri cu aproximativ 20-30%.  (Scaderea de 20-30% nu este o cifra pe care firma noastra o etaleaza cu scop comercial. Aceasta este valoarea medie cu care scade factura telefonica dupa introducerea programului. Este important de precizat faptul ca efectul psihologic asupra angajatiilor are cea mai mare pondere īn acest procent, numai vestea ca apelurile sunt contorizate a adus o scadere substantiala a convorbirilor.)

Modul de functionare

Programul se instaleaza pe un calculator care se conecteaza la centrala telefonica a firmei prin intermediul unui cablu serial. Asfel imediat dupa efectuarea unei convorbiri programul va īnregistra data si ora, numarul apelat, durata convorbirii si costul acesteia, interiorul de pe care s-a sunat, etc.

De ce ND Phone Journal si nu alt program de monitorizare ?

PhoneJournal este programul de monitorizare care poate accesa o baza de date externa, pentru a raporta numele persoanelor apelate fara sa mai fie necesara adaugarea acestora īn agenda. Utilizatorul poate modifica singur tarifele daca doreste acest lucru.

Firma noastra oferta suport tehnic gratuit cu privire la utilizarea aplicatiei.

Spre deosebire de alte programe datele din baza de date sunt exportate īn format HTML pentru a putea fi vizualizate pe orice calculator sau trimise prin email. Īn plus rezultatul rapoartelor poate fi exportat automat īn Microsoft Excel pentru generarea de grafice.

Securitatea datelor este garantata de criptarea datelor si de lipsa posibilitatii de a sterge īnregistrari selectiv.


Suportul tehnic este oferit prin intermediul retelei de distribuitori si consta in oferirea de informatii despre utilizarea programului telefonic sau prin email. Clientii pot actualiza aplicatia prin descarcarea noilor versiuni de pe siteul de web.Network & Design © 2004